З нагоды уступлення у Саюз беларускiх пiсьменнiкаy

З нагоды ўступлення ў саюз беларускіх пісьменнікаў

Па-iншаму чуецца подых нябёс,
Па-iншаму зоркi у небе спяваюць
Калi ужо грошы у касу унёс-
Бо сябр СБП, не пачвара якая!


Рецензии