Iнферно

Було то богато рокiв тому,
Коли осiнне листья нам в руки спадали.
Мiй погляд стремлён в темно-синюю мглу,
И музика волн почуття ласкаэ...

Пять рокiв тому. Як волна накатила.
Зажгла огонёк, до глубин запалила,
Но  зустрівши камінь, розбившись, впала.

I навiть ми поруч. Вулиці вузькі.
Минулого дня вечiр був найкращий.
Чи розіб'ємо ми дружбу в шматки,
Або серце підкаже стежку iнакше...


_________________________
(09.2015. Ялта. Берег.)


Рецензии