Сьвецяць зорачки
Сьвецяць, свецяць зорачкі,
Зоркі брылянцістыя,
На палі, узгорачкі,
На лясы цяністыя.
Ціша сяньня в вечары
На увесь сьвет пасьцелецца.
Залатыми шышкамі мы асыплем ёлачку.
Загарымся свечкамі
Залатымі, яснымі.
Слава Богу узвышняму,
На зямельцы шчасцейка.
(«Рождественский псалом».
Детская музыкальная школа №5 с новогодними поздравлениями).
Звёздочки сияют нам,
Звёзды все лучистые.
Мы все люди - Божий Храм,
С Рождеством пречистые.
Свидетельство о публикации №117123008417
Василий Азоронок 06.01.2018 12:08 Заявить о нарушении