з дньом рожден е

З дньом рождене поздровляю
Щастя радости желаю
Хай будут добрие все дні
Хай в жисні будут поніманье
Хай дом хороший,денег больше
Штоби еті дні не забилал(а)
З дньом рожденьое поздровляю


Рецензии