Повороти життя
Не полірую поетичний дар,
Шукаю істину у тих словах пророчих,
Що на прощання нам сказав декан.
Отримавши путівку до „Азоту”,
Приїхала я вперше до Черкас,
І за такі життєві повороти,
Подякувала долі вже не раз.
Сказати вразило – нічого не сказати,
Цехи і труби – промисловий стиль,
Обладнання складне – прийшлось звикати,
Та все під силу поки молодий.
В руці з дипломом, на робоче місце,
У самий вир, - то справа непроста.
Та твердо знала, тільки коли вистоїть,
Як „фахівець” людина вироста.
Вже чверть століття в дощ, жару і в холод,
Проходжу я знайому прохідну,
І відчуваю радість, навіть гордість,
За колектив, що маю за сім`ю.
І ось в цеху електропостачання,
Працюю від початку й дотепер,
І зичу всім добра і шлю вітання,
У цей святковий, незвичайний день.
„Азотівців” з Днем Хіміка вітаю,
Добробуту бажаю і тепла.
В травневі дні каштани розквітають,
Несуть красу для щастя, для добра!!!
Свидетельство о публикации №117123004023