Шамал билян! Песня

Шамал билян учупкяти,
Мухабятнин ойлири...
Жирак сени илипкяти,
Кышнин яман соглири...

Сянсиз гулюм, ялгуз калдим,
Бир яр билян,нахшам билян...
Жиным гозяль сени даттим,
Бир сени мян сеиман!

Ниманчилик сян кийныдын?
Ах конулюмни гозяль кыз...
Яш журякни аимыдын,
Ичимни сиз койдирдиниз!

Исиндынму чирайлихим,
Хавярни сянгу авятин?
Сяндин жирак кятмигим,
Камяйду сян, мана яздин!

Ямху билян эхкяти,
Мухабятнин яшлири...
Карла билян эркяти,
Бяргян вядинин созлири!

     30.12.2017.


Рецензии