Родинний Рай
Під сяйво Зірки, терн та шлях …
Та Юда – зрадник Воїнства,
І Хрест, Любов, залізний цвях …
Знов Юда, спить вже на підпитку,
Давно підписаний указ ...
Чекає мати в зиму, влітку
Синів, що захищають нас ...
Колись був рай, були родини,
Колиски, малюків плекають ...
Сьогодні тільки половини,
Що з вірою батьків чекають
З надією на Новий рік,
Що принесе всім Мир, Любов
Й затишок, дитячий крик
Малят, що народяться знов!
Свидетельство о публикации №117123010916