Ти мене голубкою назвав...

Ти мене голубкою назвав,
День в віконці нашім догорав,
Сутінки, мов ковдрою обвили,
Ми тоді лік часу загубили.
 
Так посеред хати і стояли,
Зіроньки влетіли, покружляли.
Місяць під вікном протупотів,
Десь спішив, зайти не захотів.
 
Ми гостей своїх не помічали,
У глибинах Всесвіту блукали.
Ти стискав мою гарячу руку,
І беріг як голубок, голубку.

1987


Рецензии