Вже листопад попорався...

Вже листопад  попорався в городі,
З старої груші листя облетіло,
Хати сільські біліють сиротливо,
Дивуючись такій осінній вроді….

А серед них, мов квіточка, хатинка,
То моя рідна,- там мій тато й мати, 
І де б я не була, одна стежинка,
І зве мене и веде до тої хати.
 
Не часто їду, та батьки, я знаю….
В дворі за столиком, сидять і нас чекають, 
І пес хвилюється,  хвостом виляє.
Як член родини радо зустрічає

Складаю богу я свою молитву,
Спасибі, Господи, за двох  людей, вже літніх,
За те, що є куди мені приїхать,
Дай бог, здоровя їм, шепчу в молитві стиха.
 
2011р


Рецензии