ЗА - ГО ВО РИ ИТ!!!

ЧУ УТЬ -  Ёё  !!!... -  ЕС ТЬ - Уу - КА АЖ ДО ГО!!!... -

   -  НО ОО - ОО Н ОО!!!... - СЪПИ ИТ - СЪ ПИ Ии ТЪ!!!... -

РА АЗ БУ ДИ Ии - СЪ ВО ЕГ ОО  - АН ГЕ ЛА Аа!!!... -      (Ёё)

   -  Ии иИ -  ДА АР!!!(Ь)... - ТУ УТ -  ТЪ ВЁ ЁР ДО ОО!!!(Т)...    (УТ Ь)

   -  ЗА ГО ВО РИ ИТ - ЗА Аа ГО ВО РИ Ии ТЪ!!!... -     (ЧУ)

   -  ЧУ УТЬ - Ёё!!!... -

      ЁЁ


Рецензии