Любов яка

В такої тисяча імен
Вона одна, немає інших
Байдуже їй, чи ніч чи день
Вона серед потрібних
Коханцям є на ранок
Вночі  вона шалена
Закоханим світанок
Вона жене по венах
Гублять в сварках
Знаходять в інтернеті
Втрачають в чарках
А просять в букеті


Рецензии