Меншеварт сть

     Злазьте з барикад, герої до першої скрути.
     І припиніть міщанське тари-бари.
     На барикадах мають право бути
     повстанці,
               вороги
                і санітари.
                Ліна Костенко

Де лізінг блюд, там смерті бартер.
Хто конче хоче мати гідність,
Того з'їдає меншевартість.
Повз Бога Музи дуже плідні.

На Захід зібрані всі ланці.
Десь ллється кров, десь все на шару.
Ні ворогів ані повстанців,
Лишень паркан та санітари.


Рецензии