Ти
Моє яблуко досі пахне цигарками.
Ти пам`ятаєш,
Як ми гуляли з тобою й надихалися парками.
Ти чуєш,
Як плачу, втираючись марками.
Ти бачиш,
Як небо біліє, вкриваючись хмарками.
Ти відчуваєш
Цей біль, коли покриваємось сварками.
тому любиш,
Коли заспокоюю інших ремарками.
Ти ненавидиш
Зі мною пересуватись байдарками.
Але терпиш мене,
Коли прошу згинатись під арками.
І дивишся завжди,
Як граюся я із вівчарками.
Й тримаєш мене,
Коли сварюся я із бунтарками.
Ти пляшкою крутиш,
Як ходжу за чарками.
Й не любиш,
Коли готую чай чайоварками.
Ти приходиш,
Коли вхід з контрамарками.
Та ідеш,
Коли люди стають санітарками.
2015
Свидетельство о публикации №117122806382