С Новым годом, дорогие друзья!

Мили приятели,

Нека Старата година
с всичко лошо си замине!
Новата да е богата,
да се нароят благата,
щедро да раздава здраве,
по-щастливи да ни прави!
Радостни да са сърцата
и усмихнати лицата!
И късмета таз година
никого да не подмине!

Генка Богданова


Рецензии