Я - i батько тобi, i брат

Я – і батько тобі, і брат
Я – і мати тобі, і сестра – я.
Кілька десятиліть назад
ти лишилась сама, я знаю.

Важко бути для тебе всім:
всім на світі – сестрою й братом.
Але так і дано кохати:
бути всім – щастя саме в тім.

Хто кохає – той світ спасе.
Буде матір’ю, батьком, сином.
Ми одне до одного линем:
одне одному ми – усе...


Рецензии
Це щастя, коли людині дано так відчувати!

   З щирою вдячністю,

Татьяна Белая Роза   30.12.2017 14:55     Заявить о нарушении
Дякую, Тетянонько, Веселих Свят!

Миклош Форма   30.12.2017 18:49   Заявить о нарушении