Живи моя мамо, -живи...
Ми йдемо до тебе,і ми вже в дорозі,
Нехай заметіль чи сніги,
Про тебе забути,-невзмозі!
За кожного з нас,-ти завжди,
Як ластівка з коршуном б;єшся,
Чоло засніжили сніги,
Але всеодно,-ти смієшся!
І кожному з нас,-частку серця даєш,
І кожного з нас ,-приголубиш,
Ти все зрозумієш,і все відвернеш,
І смуток,і біль,і застуди...
Бо усмішка та:чарівна-чарівна,
Її загартовують роки,
І праця твоя,-кожний день кропітка,
Хоча вже болять ,-руки й ноги...
Ти знову встаєш,і нам сонце несеш,
І знову за всіх ,-серце рветься,
І волі,і долі,-ти нам додаєш,
І знову чарівно смієшся!
...Живи,моя мамо,-живи
Ми знову з тобою,і ми вже в дорозі,
І біль відійде,і розтануть сніги,
Допоки є мама,живі ще батьки :
Завжди тебе ждуть ,-на батьківськім порозі!
...Живи,моя мамо,-живи!!!!
Сьгодні день народження найдорожчої людини в світі,- моєї матері!
Свидетельство о публикации №117122810796