Русалонька

Я придумала собі нове ім`я.
Називай мене русалонько моя.
Я придумала нове ім`я й тобі.
Не питай мене, іди іди іди.

Я придумала нове ім`я й тобі.
Не питай мене, іди іди іди.

Танцювати буду срібна, як струна.
Не погорди милий, я така й була.
Не тримай мене, як воду, не тримай.
Якщо можеш, любий, ти також заграй.

Не тримай мене, як воду, не тримай.
Якщо можеш, любий, ти також заграй.

Подивися ти на зорі, що горять.
Це вони мене навчили так співать.
Чим тобі болото моє не луна,
Я ж Його всі зорі в небі зберегла.

Чим тобі болото моє не луна,
Я ж Його всі зорі в небі зберегла.


Рецензии