Все сталось так, як захотiла ти
ми вкрились прохолодою нічною,
я був з тобою, ти була зі мною,
і ми любов створили з темноти.
Із темноти. Із темряви. Зі снів.
Така любов насправді є найкраща.
Така любов і є насправді наша,
щоб раптом хтось наврочити не смів.
Так ти хотіла – так тому і є.
Я істину найбільшу не сховаю:
лише жінки насправді так кохають –
любові віддають життя своє...
Свидетельство о публикации №117122701356