Equilibrium, Равновесие...

Равновесие...
Бывает — как есть,
Бывает — хорошо,
Хорошо когда бывает,
И иногда Хорошо как есть...

.......................................I am in balance,  
....................................I walk on a thread, 
...........................I do not look any more down, 
........................everything is so far already...

© Olga Karpilova  «equilibrium...»


Рецензии