Innеr Hell - Внутренний Ад

Step by step, day by day
Hell is chasing our way.
In the city of lies
Full of our dirty minds.
Round of foolness & sin
Ever fight, never win.
We're so blind when we try
To fall down & arise.

   Welcome to inner
   Hell waits you, sinner
   Abandon all hope
   Who enters here...

Try again & again
Fading moments to gain.
Fly in vain so insane
To forget all the pain.
We believe & we bleed
Burying our only seed
In the night of the soul,
Sun's light - sacred & cold.

   Welcome to inner
   Hell waits last winner
   For final justice
   Death is true master...

+ + +

День за днем, по пятам
Нас преследует Ад.
В городах полных лжи
Пролетает вся жизнь.
Грязных мыслей и глупости
Вечный поток, не спасти
Всех слепцов, кто взлетит
Высоко...

   Пекло и бездна
   Ждут тебя, грешник.
   Оставь надежду,
   Сюда входящий...

Вновь и вновь невдомек:
Как сквозь пальцы песок,
И напрасен путь ввысь
Чтобы боль всю забыть.
Хорони семена
В темной ночи души:
Холод Солнца и веры -
Святость шепчет в крови.

   Вот и финал,
   Ты - победитель.
   А судья - Смерть,
   Освободитель...

1:59-16:16 2017.10.15, Михаил Энгельнорд


Рецензии