Зуьгьре
Цаварални, чилераллай !
Вах-стхадиз, вун са къвед я,
Лацу халат къуьнераллай!
Уьмуьрдин къе са пай я вин,
Амай кьве пай бахтлуд хьурай!
Зуьгьре гъедни са тай я вин,
Рикl сагъ хьана шадлуд хьурай!
Къвалалайтlа,зун рахадай,
Ийиз тебрик рикlин къеняй.
Вегьемир гичин хатадай,
Булахд рекье на вин къуьняй!
Уьмуьрда ваз бахтар хьурай,
Рушни,езне багълар хьурай!
Арха-хана дагълар хьурай!
Мубаракрай ваз хайи югъ!
Свидетельство о публикации №117122608099