I am full
Three nights slept together - I am satisfied.
I threw myself greedily at cherry dose.
And I was too hungry to feel any fright.
I will assume you as my own creation.
Hang out near my groin like a versification.
From childhood the visions of night come to me,
They crawl into our bed, moistening sheets.
And then all the same there is a dumb space.
But hands - as if they reached a kid's pack to play -
And threw out the books, and stucked a doll inside,
And keep tugging her until she's puffy-tired.
That's where we'll hang out. Until the next night.
You are the first happiness in lonely life.
You are the first magic of easiest luck,
Again - as a box - under my cross to hide.
***
Тобой напоилась я и - отвалилась.
Три ночи спала - и удовлетворилась.
Накинулась жадно на вишню - нажраться.
Я слишком голодная, чтобы бояться.
Присвою тебя - как свои же творенье.
Болтайся у паха, как стихотворенье.
Из детства приходят видения ночи,
Вползают в постель к нам и простыни мочат.
А дальше все то же немое пространство.
Но руки - как будто достали до ранца
И выкинув книги, засунули куклу.
И треплют ей сны до устало-одутлых.
Где мы и зависнем. До следующей ночи.
Ты первое счастье среди одиночеств.
Ты первая магия легкой удачи.
И вновь под крестом я шкатулку запрячу.
Свидетельство о публикации №117122607202