Материнська доля
Вона наповнена і радістю і болем.
На батьківську не схожа…не така -
Вона проходить терням й чистим полем.
Материнська доля непроста:
Вона ж бо оповита вся думками,
Для неї діти – власнії перста,
Які летять з гнізда її птахами.
Материнська доля золота,
Адже не кожному судилось її знати.
Її не передать із уст в уста.
Не всім судилось мати ймення - МАТИ.
Материнська доля не для всіх:
Вона - для обраних…для обраних Всевишнім.
І заздрить материнській долі - гріх.
Вона є святістю…є святістю і вічним.
26.12.2017 р.
Свидетельство о публикации №117122607046