Круговерть життя
Перед нами вона завжди постає,
Та в той момент,коли ми є не вдома,
Ще важчою вона чомусь стає.
Круговерть життя збиває часто з ритму,
Перипетії ставить нам якісь.
Нема їй ані формул,алгоритму,
Вона , мов тінь,за нами ходить скрізь.
Круговерть життя - суцільная загадка,
Яку нікому не вдалось ще розгадать.
Лишається у пам’яті лиш згадка,
Що сказано і,що треба сказать.
Круговерть життя-це просто дивний килим,
Який зіткати ми би не змогли.
На ньому свою душу не згубили,
І круговерть в житті перемогли.
25.12.2017 р.
Свидетельство о публикации №117122606925