Вона одна кругом з любов ю Хром

Я так люблю коли зима
Люблю коли все біле
Люблю я ззаду крадькома
Когось натерти снігом
Багато щастя у зимі
Люблю північний полюс
Біленький дим із димарів
Загрузнув аж по пояс
Шкода що сяйва в нас нема
Це фіном треба буть
Ото отам мабуть зима
Красиво там мабуть
Зима насправді лиш одна
І сніг кругом з сніжинок
А де застане нас вона
Це зовсім не важливо

P.S.
Зима для того й створена в білих тонах, щоб деякі люди могли почати своє життя з білої сторінки...


Рецензии