Увi снi про життя

Я заснув. І як годиться,
Знов мені про щось-то сниться:
Снять дівчата чарівні,
І вірші мої, й пісні.

Є про прізвище вірші,
Є вірші про небилиці.
Нехай далі будуть сниться,
Що писались від душі.

Тут є вірші про природу,
Є немало й про погоду,
Про гадюку, їжака,
Про Івана-"дурака".

Вірш про мир і про війну,
І про рідну сторону.
Про весілля, про "розводи,"
Про життя мого народу.

Десь можливо нагрішу,
Якщо де-коли збрешу.
Написав все до пуття,
Бо це ж є саме життя!

   Вірш написаний в 04:30.тоді, коли мені наснився 3-й куплет.
  Я проснувся і записав його, а потім дописав далі.

               26.12.2017р. 11:24.


Рецензии