Ялинковий рай

             Прощай «Ялинка», або не прощай,
             Хай усміхнеться тобі щастя долі,
             І обіцянка пошепки, поволі
             «Я повернуся в ялинковий рай…».

             Та знов побачу Сіверський Донець...
             Йдучи до нього, щоб не заблукати
             Це ж просто, вказівки розташувати
             По лісу, як дбайливості вінець...

             Вже підросте грайливе цуценя,
             Його покинуть блохи і хвороби,
             Це буде пес із цуцика - нероби,
             Хоча таким себе він не вбача...

             Про все та всіх згадаю трохи згодом...
             Свої прогулянки і чорного вужа,
             Який появою вказав де та межа
             Поганої чи доброї погоди...

             ... До зустрічі «Ялинка» - не прощай,
             Я лісовою вражений красою...
             Джерель- водою, на голках росою...
             Тож повернуся в ялинковий рай.



 


Рецензии