Нiчна пригода

             Мене розбуркав дощ вночі...
             І краплі падали жорстоко...
             Неначе чорт вхопив за око
             І кинув в жарево печі.

             Хрипів, стогнав у небі грім...
             Луною навкруги крутило...
             Неначе сталь лилась з горнила
             Чи бій гарматний стугонів.

             По хвилі дощ почав вщухати...
             Тихіше грім в нічній порі...
             Лиш шепіт крапель нагорі...
             І спокій знов окутав хату.   


Рецензии