Липнева нiч

             

             Сичі кричали, наче діти,
             Сичі кружляли, наче тіні.
             Вони вже звикли в місті жити
             І не літати в далечінь.

             Щось шепотів із листям вітер,
             У небі місяць, зірок клин...,
             Сичі кричали наче діти,
             Не видно їх, а тільки тінь.

             Гули невтомно десь машини,
             Де-інде чути тиху річ...
             На дах злетів маленький сич...
             Сіріє небо... сходить ніч...   


Рецензии