М й корабель

Мій корабель пливе  уже  роками,
Пливе повз  своїх рідних  берегів.
Махаю з корабля  я  всім  руками,
І  рветься  з серця плач…але не   гнів.

Мій  корабель  ще  пристані  шукає,
Він  впевнено  серед  води  бурлить.
Двигун  його  ніяк   не  замовкає,
Й  нові  простори пробиває , колосить.

Мій  корабель  серед  штормів  і  грому
Не  зупиняє  впевнений  свій  хід.
Що на  душі -  не  плачеться  нікому,
І  залишає  за  собою  чистий  слід.

Мій  корабель  до  пристані  прибуде,
Побачить  він  той  знаковий  маяк.
Я  вірю  в те,що  щастя   в мене  буде:
Інакше  буть  не  може   аж  ніяк!

24.12.2017  р.


Рецензии