Панам
Не щаститиме вам в світі,
Коли є війни багаття
Та в домівках плачуть діти.
Бійтесь, підростуть малята
Та, жадаючи розплати
За батьків, дитинство кляте,
Поруйнують… ваші хати.
Зчервоніють вишиванки
Ваші золото-блакитні,
Змовкнуть пісні ваші зранку -
Всюди будуть чорні злидні.
Ще ж не пізно, схаменіться
Та тверезо подивіться,
По домівках поверніться
Та з сусідом уживіться.
Свидетельство о публикации №117122503380