Агул-даг

Чарайкъ шуб даа гаъйиб,
Бахтунин хьурай сах1иб.
Ухь ирк1вари хье тарих,
Бинайин акъе тагьриф.

Чун фац1уна шун хилар,
Ватанин аттун сувар.
Чун аттуна шун дардар,
Ирк1варил лихьун кьахьар.

Гъурбат ийчира хья багъ,
Ирк1вари ухь Агъул- дагъ.
Гъурбат  ийчира шербет,
Дадан ватан хье девлет.


Рецензии