Снiг людей

Як цікаво і безглуздо у людей буває
Життя як цей ось сніг... З дощем пропав
Отак на жаль і в них все пропадає
Любов кудись поділась, а сніг собі розтав

Сніг точно був, я вчора бачив його
А чи було кохання, в тих чужих людей?
Було? Навряд чи... Звичка, й більш нічого
Ні разу серце в них не рвалось із грудей

Отож і добре, що ці люди зрозуміли
Що різними й холодними були
Дійшло..., що почуття перегоріли
А сніг ще буде, ох будуть ще сніги

Весною ще закрутить снігом з вишень
Й з нових сторінок будуть почуття
Людська самотність не бува без переміщень
Постійно в пошуку людей серцебиття


Рецензии