Рекьидач зун, уьмуьр я яр

Гьикьван гагь тир, хатур тахаз,
Жедайт1ани, ви гаф акьаз.
Вуч хьанат1а, чир хьанач заз, 
Хъелна закай, фена вун яр.

Гила кьванни, лагь кван, на заз,
Вучиз икьван гузват1а наз?
Сухиз вуна зи рик1из цаз, 
Квахьнани ви къелем, чан яр?

Квелди дамах ийизва заз?
Гьакьван виняй жува - жув кьаз.
Лагьудай гаф амачни ваз?
Илгьамдин рик1, авач ваз яр.

Рик1 пад хьайт1ан, гьакьван вахъ т1аз,
Тербия за гуда адаз!
Бесрай жаваб гайи за ваз,
Туькьуьлвал ваз, ганва чан яр.

Квахьайт1ани рик1евай варз,
Зи руьгьда марф хьайит1ан къваз.
Ахкунтавурт1ани чун чаз,
Рекьидач зун, уьмуьр я яр.


Рецензии