C t de frumoas e iarna

Cade din ceruri neaua,
Totul e farmec de vis,
;n jur se a;terne z;pada ,
De parc; ar fi-n paradis .

Ninge frumos ca-n poveste,
Parc; ar fi fermecat ,
Fulgii se-a;eaz; pe palme ,
De parca e-un vis minunat .

Totul e ca-n poezie ,
Totul e-un mare mister ,
Cade z;pada din stele ,
Cade z;pada din cer .

;uier; v;ntu-n obloane ,
Parc;-i un c;ntec duios ,
El ne aduce aminte 
De tot ce-am avut mai frumos.

Cade din ceruri neaua ,
Cade ;ncet peste noi ,
C;nd vezi frumuse;ea aceasta ,
Mai ui;i de griji ;i nevoi .

C;t de frumoas; e iarna autor Constantin Sandic

 


Рецензии