as a cherry in ice

I love you as a cherry in ice,
Which is held in my refrigerator.
In our bed I will give you my hugs
From behind, pure, like kids to parents.

What with cherry is good - that it is
Only yours, when you want to eat badly.
And you can not be jealous of it.
It is finished, after it is swallowed.

I will fall upon you like a bear,
As a puppy, will roll you in garden.
Constellations are at the door here!
And the spirits of old kins play carols.

I'll eat you as a cherry. It's mine!
Yesterday. And today. And tomorrow.
I believe in good spirits, the sun.
On a ride in a sled we will go!

I will never be sticking sharp bars,
Because my soul already is crystal.
And we will simply lie with each other,
As the fragrant stalks lie above rivers.


***

Я люблю Вас как вишню во льду,
Что стоит у меня в холодильнике.
Я в постели тебя обниму
Сзади, чисто, как дети - родителей.

Вишня тем хороша, что она -
Лишь твоя, когда кушать захочется.
И не надо ее ревновать.
Вся закончена, если проглочена.

Навалюсь на тебя как медведь,
Как щенка поваляю на грядках.
Потому что созвездия - в дверь!
Духи предков играют в колядки.

Съем как вишню. А вишня - моя!
И вчера. И сегодня. И завтра.
Верю в солнце и в духов добра.
И мы вместе катаемся в санках!

Острых стержней не буду втыкать,
Потому что душа стала чистой.
Будем просто друг с другом лежать,
Как над реками стебли душисто.


Рецензии