Замало чути теплих слiв
Замало чути теплих слів,
Не вистачає нам кохання,
І натяк ніби то зотлів,
І зустріч ця немов остання.
І кожен радощів хотів,
Були великі сподівання,
Замало чути теплих слів,
Не вистачає нам кохання.
Знов нескінченна туга днів,
Хоч разом бути є бажання,
І нас вітає зірка рання,
Запал любові тільки тлів.
Замало чути теплих слів.
Свидетельство о публикации №117122209948
З повагою, Віталій.
Виталий Меланич 08.01.2018 16:00 Заявить о нарушении