Кондитер...

  Прийшли жиди до влади, мов скаженi
  Добро українське лопатою гребуть.
  Дурнi вони та, мабудь, навiженi,
  Що хочуть рай для себе вже i тут.

  Рай на кiстках, на злиднях та на кровi,
  На горi мiлiонiв громодян.
  В тiй владi вор сидить на ворi,
  Народ для них, неначе той бур'ян.

  Але "бур'ян" повстане - вила в руки...
  Пiднiме до гори, мов те лайно,
  Настануть i для вас жахливi скрути,
  Невже не розумiєш це, Петро?

  Невже вiдмiряв два життя собi, кондитер?
  I клепки в головi твоїй нема -
  Вiдповiси за все на цьому свiтi
  I рай солодкий строїв ти дарма.

   21.12.17г.

 


Рецензии