Пачуццi

Запалонілі сэрца пачуцці.
Разлілі асалодай душу!..
І шапчу - бы цябе я вяршу -
Не прызнанні, а песні-пачуцці!

Льюцца песні звонку, знутры.
І кранаюцца вуснаў каханай;
Я - пажарам, воблака - маннай!..
А на сэрцы: скірдую дары!

Льюцца песні! струменяць! звіняць!
Выкрамсаю іх шчыра і смела.
Засмяюся: бязгрэшнае цела!!!
Песні льюцца, струменяць, зьвіняць...


Рецензии