З Новым Роком и Риздвом!
У віконце стукає сама
Білосніжна зимонька-зима.
Тут пісні лунають дзвінко.
Тут красується ялинка.
Скоро Новий Рік.
Приспів.
З Новим Роком і Різдвом!
З ялинковим торжеством!
Щастя, радості, добра
І душевного тепла!
Хай любов влітає в дім!
І дарує радість всім
Свято Новий Рік!
За віконцем зимонька-зима
Білим снігом землю замела.
Хай веселим, щедрим, милим,
Хай багатим і щасливим
Буде Новий Рік!
Приспів
Свидетельство о публикации №117122110479