Президенти

 Бути завше президентом
Мріяв кожен, хто був ним,
І ставав знов претендентом,
Бо вважав себе крутим.

Закручу я гайку влади
Дам команду – оберіть
Й не злечу я із посади,
Так зробити треба ж вміть.

Й програвав у нас так кожен,
У відставку мусів йти,
Довго їх терпіть не може
Наш народ від бідноти.

Обіцяли бо народу
Всіх заможними зроблю,
Забезпечу всім свободу,
Бо я дуже вас люблю.

Все брехня, лише свободу
Жити гірше з року в рік
Забезпечили народу
Всі що є, один утік.

Повелося в Україні
Президентів проклинать,
Особливо це в нас нині,
Президент це мусить знать.
20.12.17.


Рецензии