Продаються знецiненi цiнностi

Продаються знецінені цінності…
Що кому?
Задарма – краплі радості, вірності…
Не беруть…

Негаразди, провини, повинності –
Досхочу…
Обирайте! Тримайтеся тлінності!
Всі – на прю!

Продаються знецінені цінності…
Що кому?
Світ довіри, Любові і ніжності –
На кону…

Роль істерик, жахання, крикливості –
До смаку?
Вабить зверхність, манірність безмірності?
Прошу в гру!

Продаються знецінені цінності…
Що кому?
Віднайдете у шатах наївності
Глибину?

Серед шалу й гонитви нестримної –
Хто? Чому?
Чи розгледите в щемній надривності
Пустоту?

Продаються знецінені цінності…
Що кому?
Визволяйте бажання з позірності…
Не до сну…

Не зважайте на спільне й розбіжності…
Мить – життю…
Призволяйтесь! Торкайтеся Вічності!
Сміх вогню…

18.12.2017


Рецензии