Елене Владимировне

У цей день заплакані очі,
І не від болю, а від щастя,
І на столі помаранчi,
Для тієї, кому не треба плаття.

Щоб сяяти як зорепад,
Висвітлювати світ як сонце,
Зимовим вранці снігопад
Все сяє на твоїй долоньці,

І в цей самий найкращий день,
Тебе від серця я вітаю,
Бажаю щастя цілу жменю,
Любові щоб не було краю.

І щоб світло горіло все життя,
У твоєму домі I в твоєму серці,
І щоб серця твого гарячого биття
Не відало довіку смерті.

Нехай величезна Всесвіт
Тобі дарує грошей купу,
Нехай біди гучний стукіт
Тобі дарує горя скупо.


Рецензии