В день Святого Николая

Николая, Сердца - Свет


Вам, я люди, пожелаю,
В праздник светлый, Николая,
Много счастья и добра,
Во все мудрые года!
Пусть сияет в небе Солнце!
Лаской света у оконца,
Согревая, обнимая,
Ваши души устремляя,
В мир духовности, любви,
Где сияют Бога дни!

Пусть, и прошлое, став былью,
А сомнения, той пылью,
Все, развеются под светом,
Возрождаясь под Заветом.

Мы – способны быть мудрей!
Наше Сердце – вот Елей! –
Счастье мудрое людей,
Колыбельная детей.
© Copyright: Yura Eolas-Shanti.
10:05 19.12.2017




Світлина Родини


Всіх запрошую до свята,
Щоб дорослі, та малята,
Що чекають на санчата,
Мали віру, всі роки,
Як небесні голуби.

Хай у серденькі, та хаті,
Завжди радісна, та мати,
Що з любов’ю до дітей,
Чоловіка, та людей,
Носить в Серці, світло Бога;
Щоб духовність, та дорога –
Завжди разом існували,
А ми – люди, шанували!
Вічне Серце – Бога літ!
Що створив наш мудрий світ.

Вас вітаю з Миколаєм!
Хай Любов в душі співає!
Бо у хаті, вам світлина –
Бог, Любов, і вся Країна!
© Copyright: Yura Eolas-Shanti.
09:38 19.12.2017


Рецензии