Лiкар Смерть

Не хворійте друзі,
Ми ж не у Союзі,
Безкоштовне лікування,
Вартість ліків копійки,
Скажем цьому « Досвідання»
І при тому на віки.

Не хворійте нині,
Ми же в Україні,
Тисячі за лікування,
Ціни ліків за страшні,
Лікар Смерть як покарання
Розум втратила в дурні.

Пише, все за гроші,
Є, то ви хороші,
А немає геть додому,
Помирайте собі там,
Не потрібні ви нікому,
Горе жить тут біднякам.

Якщо ви багаті
Й не в селянській хаті,
У Європі лікування
Для вас ціни не страшні,
Прикладайте всі старання
Буть здоровим усі дні.

Ось така картина,
У грошах причина,
В кожного ж одне бажання,
Прожить надані літа
Від світання до світання,
На жаль дійсність в нас крута.
17.12.17.


Рецензии