Чому??
Та не втямлюю: чого задля
Весь свій вік безперервно страждає
Наша краща у світі земля??
Хто свій розум розпродав за гранти,
Хто підскочив з кривої ноги,
Що брати нам тепер - окупанти,
А у друзях у нас - вороги??
(2015)
Свидетельство о публикации №117121811457