Vine li vertu
Situfanruppes bicht.
Vertu hinrettu,
Bicht krittepicht.
Dore galetto,
India ris Kineze.
Netto ris Brutto,
Globale cheremeze.
Globale! Globale ris!
Vine li vertu!
Vine rare lis Paris,
Nef kolobertu.
16/12
Свидетельство о публикации №117121703884