Земля наша

Земля то годувальниця народу
І в надрах в неї все що треба є,
Людей є мало лідерського роду
Здійснили щоб покликання своє.

Земля у нас багата і красива,
Народ розумний, в більшості бідняк,
Бо доля в нього не завжди щаслива,
А владці роблять завше щось не так.

Де ж лідери державницького роду,
Яким за честь народові служить,
Бо інтригани роблять в нас погоду,
А наш народ їх терпить хоч й кричить.

Для них держава дійна то корова,
Грошей собі щоб більше надоїть
Держави так руйнується основа,
Індустрія у більшості стоїть.

Державу розваливши вони кинуть
Й людей замало лишиться тут жить,
А решта зробить все щоб не загинуть,
Земля все дасть державу відтворить.
16.12.17.


Рецензии