КЕТ

Україночка  Катруся,
А  за  межами  вже  Кет,
Зачаровано  дивлюся
На  Крамського  цей  портрет.

Стільки  ніжності  й  краси,
Квінтесенції  і  зваби.
Радість,  Господи,  неси
Без  омани  і  без  зради!

У  чергові  роковини
Прямо  з  Києва – столиці
Шлю  вітання  х  України
Кет,  красунечці – дівиці.

Що  поїхала  у  Штати
Наших  людям  показати,
Чогось  доброму  навчатись
Та  і  свого  не  цуратись.

Довголіттям  і  здоров’ям
Хай  цвіте  твоя  пора,
Життя  повниться  любов’ю,
Миру,  щастя  і  добра!
     17.12. 2017р., Київ


Рецензии