Заплач, коли мене не стане

Заплач, коли мене не стане...
Можливо, ти одна на світі
залишилась, моя кохана,
хто щиро схоче слізьми вмитись.

Заплач, моя кохана, мила,
тобі полегшать сльози душу,
і згодом повернуться сили.
Я не вернусь – іти я мушу...

Заплач, коли піду назавжди,
коли насправді горе буде.
Заплач... Хай сльози будуть справжні,
та сліз нехай не бачать люди.

Я прошу, щоб ніхто на світі
не бачив сліз твоїх намиста.
І хай сльоза – не довше миті:
любов і сльози – особисте...


Рецензии